IdaCehlin

6 december

 

6 december

Onsdagarna brukar se ungefär likadana ut för min del på grund av en massa timmars arbete både under dagen och sedan under kvällen. Utöver det är det inte mycket annat som hinns med men trots det tänker jag dela med mig av min onsdag. Men för att variera mina inlägg något, tänkte jag berätta om min dag i ett annat perspektiv. Tycker ni om upplägget, får ni gärna lämna en eller två åsikter. 

 

Dagens  planer

Morgongymma  Under den senaste veckan har jag kommit in i en riktigt bra rutin som inte bara gör min träning gjord utan som även ger goda resultat. Att träna på morgonkvisten var något jag gärna gjorde under gymnasietiden men sen dess har det uteslutit. Varför kan jag inte ge svar på. Däremot har öppettiderna på gymmet ändrats och jag hinner köra ett pass innan jobbet. Visst blir det tidiga mornar, en full väska och en aning stressig morgon, men tro mig, för min själ är detta guldvärt. Idag tänkte jag köra ben med vikter och lite fokus på rumpan där uppvärmningen får bli trappmaskinen. 

 

Ha webbmöte   Efter jobbet vi 15 blir det raka vägen hem för att förbereda och koppla upp mig till ett webbmöte jag ska ha tillsammans med ett företag. Vad det är för något och vad det handlar om exakt kommer jag inte gå ut med ännu, eventuellt inte överhuvudtaget. Det är jobbrelaterat och eftersom att ingenting är bestämt, håller jag detta för mig själv och mina nära och kära. Däremot hoppas jag det kommer gå bra och att tekniken är på min sida.

 

Småhandla mat  Efter jobbet ikväll måste jag försöka springa över till affären en liten snabbis för att handla hem det viktigaste. Då menar jag mjölk, bröd och lite annat till frukost. I vanliga fall brukar jag och David storhandla var och varannan vecka för att minska kostnaderna men även för att ha allting hemma när matlådor ska lagas. Detta har vi däremot fuskat lite med under  de senaste veckorna då vi har haft fullt upp med andra saker. Just därför får det bli en sväng till affären. 

 

Aktivitetsrapportera   Eftersom att jag har skrivit in mig på arbetsförmedlingen sedan jag tog studenten bör jag även aktivitetsrapportera för att dom ska ha koll på hur aktiv man är som arbetssökande men även hur en situation ser ut just nu. Jag är långt ifrån arbetslös men ag letar efter en heltidstjänst som jag kan stadga mig på och därför är jag inskriven på arbetsförmedlingen. Däremot skulle jag inte påstå att jag har fått någon hjälp överhuvudtaget och jag känner att jag lika gärna kan klara detta på egen hand.. Det känns mer som att det kräver tid än vad det ger mig nytta. Sedan är det som så, att arbetsgivare sällan  vänder sig till arbetsförmedlingen utan det är snarare till bemanningsföretagen dom pratar med vid behov av arbetskraft. På något vis känns det även fel att  skriva ut sig från arbetsförmedlingen.

 

Efter detta må det vara läggdags och mycket mer hinner jag inte på de få timmarna fritid jag har till godo denna dag. Hur ser er onsdag ut?

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas